Vi opdaterer vores hjemmeside. Den virker ikke som den skal i øjeblikket.

IT-support

Frigiv tid og medarbejdere med 1LINE som driftspartner IT-området. Brug mere tid på jeres kerneopgaver og mindre på IT-problemer.

Timefakturering

DKK 750
ekskl. moms pr. påbegyndt time
Bestil

Fast IT-distancesupport

DKK 7.200
ekskl. moms pr. måned
Vælg

Fast IT-onsitesupport

DKK 11.400
ekskl. moms pr. måned
Vælg
Indholder
Onsite-support
?
+ 300 DKK / time
Included
Included
Fjernsupport
?
Included
Included
+ 1.600 DKK / md.
IT-konsulentbistand
?
Included
Included
+ 750 DKK / time
Vi hjælper med
Software
?
Included
Included
Included
Hardware
?
Kun Onsite
Included
Included
AV-udstyr
?
Kun Onsite
Included
Included
Netværk
?
Kun Onsite
Included
Included

Spørgsmål og svar

Her finder du svar på de spørgsmål vi hører oftest. Kontakt os endelig, hvis du ikke finder dit spørgsmål - eller svar - på listen.
Det betyder at vi via fjernstyring kan afhjælpe IT-udfordringer på din computer, uden at vi behøver at være fysisk tilstede på jeres adresse. Dette er en billigere løsning, da der ikke faktureres for eventuel transport og hurtigere, da vi som regel kan hjælpe indenfor få minutter.
Det betyder at vi besøger jeres virksomhed på jeres adresse. Når vi er på adressen kan vi hjælpe med alt fra computere og printere, til netværk og AV-udstyr, f.eks. fjernsyn. Support på adressen giver konsulenten mulighed for at gå mere i dybden og kigge på din computer, selvom den ikke vil tænde.
Fast IT-support, enten på distancen eller onsite/fysisk, er en type abonnement, hvor der på månedsbasis betales en fast pris* for IT-support. På den måde faktureres der ikke på timebasis, hvilket giver en mere økonomisk overskuelig tilgang til IT-support når behovet opstår.
Abonnementet "Fast IT-distancesupport" inkluderer 8 kontinuerlige timer månedligt, herefter faktureres der pr. påbegyndt time, efter samme prismodel som "Timefakturering". Abonnementet "Fast IT-onsitesupport" inkluderer 3 kontinuerlige timer med fysisk tilstedeværelse ugenligt, herefter faktureres der pr. påbegyndt time, efter samme prismodel som "Timefakturering" og med "Onsite-support" som obligatorisk tilvalg.
Har du andre spørgsmål? Kontakt os nu
Icon